«Військові в НАТО дивились на найкращу армію росії із заздрістю, а вона була розбита на полях України» - генерал Збройних Сил Польщі

Більшість країн світу не давали Україні більше двох тижнів протистояння…

З повномасштабнім наступом росії 24 лютого 2022 року більшість країн світу не давали Україні і двох тижнів. Говорили про те, що протистояння триватиме не довго і що українськи захисники не в змозі відбити наступ «другої армії світу». Проте вже більше п’яти місяців українські війська не лише захищаються, але і нищать техніку та живу силу окупанта, не дають захопити нові території та потроху витісняють орків із рідної землі.

У нещодавньому інтерв’ю «Еспресо» генерал Збройних Сил Польщі Вальдемар Скшипчак висловив своє захоплення обороноздатністю, мужністю та умінням українських захисників:  

«Збройні сили України побили найкращу армію росії. Гордість Путіна – 1-ша гвардійська танкова армія – елітарні війська російської армії були розбиті на полях України. То було щось неймовірне, бо всі ми – військові в НАТО – дивились на ту 1-шу гвардійську танкову армію із такою заздрістю, що вона така чудова, бойова, ідеально обладнана, сучасна, натренована армія. Виявилося, що це лише міф. Ви дуже швидко на перших тижнях війни розібралися із тією гордістю Путіна», - йдеться у повідомленні.

Слава Україні та її захисникам!

Читайте також:

фото: прес-служба кремля