«Вбивця кораблів»: українською ракетою «Нептун», яка потопила «Москву», зацікавились одразу декілька країн

Зацікавленість світу українською зброєю – це черговий програш росії…

Вбивця кораблів – так назвали ракету «Нептун» спроектовану та виготовлену в Україні. Саме вона в ніч на 14 квітня потопила найбільший корабель російського морського флоту «Москва», вартістю  за оцінкою Forbes близько $750 млн. А до цього українська ракета атакувала фрегат «Адмірал Ессен». А зараз The Washington Post повідомив, що придбанням у України новітньої зброї зацікавилися інші країни.

«Нептун втопив найбільший корабель у світі, починаючи з 1945 року. - сказав Олексiй Арестович. – Можна сказати, що ракета добре пройшла combat-test (перевіркою у бою). А це один із найголовніших аргументів для будь-якої країни, яка розглядає закупівлю зброї. Для нас це не лише гордість, а й додаткові робочі місця для українців. І це дуже добра новина».

Також Радника Офiсу Президента України додав, що зацікавленість країн в українській зброї – це черговий програш росії:

«Росія завжди брудно конкурувала із Україною на світовому ринку зброї. На ньому і так величезна конкуренція, а росіяни робили все, аби знецінити українську зброю. Але тепер українська зброя протестована на самих росіянах, які приперлися на нашу землю».

Слава Україні та ЗСУ!

Читайте також: