В яку країну країну краще поїхати взимку

Набридла похмура погода за вікном? Час збиратися у відпустку! Пропонуємо найбільш популярні напрямки.

Море та пляж, які по кишені кожному

  • Індія

Ціни, наприклад, на Гоа в січні цілком прийнятні, а таких сходів сонця, як в Індії, ви не побачите більше ніде.

  • ОАЕ

В січні повітря тут прогрівається до +25 ° C, а море до +20 ° C – словом, погода прекрасна, море тепле, готелі комфортабельні, а сервіс на європейському рівні.

  • Таїланд

Плюси: тепло, дешево, цікаво, багато красивих місць і яскравих природних пам'яток.

  • В’єтнам 

Красива природа, чудові пляжі, відсутність візових перешкод, безліч природних пам'яток і екскурсійних маршрутів.

  • Індонезія 

Найбільша острівна держава в світі варта того, щоб відпочити тут. Екзотичні острови, багата історія і безліч екскурсій, храми і розкішні палаци, заповідники і вулкани, дивовижна природа, доброзичливі місцеві жителі - тут можна знайти все.

Відпочинок тут обійдеться не дешево, проте море вражень гарантовано.

  • Єгипет

Один із найпопулярніших бюджетних напрямків із чистим морем, рифами, білосніжними пляжами і великою кількістю стародавніх пам'яток.

Напевно, в список країн, куди взимку можна поїхати на море, можна було б включити ще Марокко, Кіпр або Туреччину. Але в цих країнах в січні ще прохолодно –  в більшості прогнозів погоди значаться цифри в районі +15 – + 20. 

Екзотика

  • Мексика

Білосніжні піщані пляжі Карибського моря і Тихого океану приваблюють туристів з усього світу. Це країна стародавніх цивілізацій майя і цтеків, Нанціональних парків, а ще з прекрасною традиційною кухнею. Тут щільно переплелися язичницькі і християнські звичаї, стародавні піраміди і розкішні палаци. 

Гірськолижні курорти

Січень – ідеальний місяць для катання на лижах. Достатня кількість снігу набрали вже і на сході (в Польщі або у Карпатах), і на півночі – від Норвегії до Фінляндії, і на Балканах: в Болгарії чи Сербії.

Екскурсійній тур

Чудовою альтернативою пляжному відпочинку стане екскурсійний тур. У Скандинавії і в усій Північній Європі ще панують справжні різдвяні морози і святковий настрій. Поки не встигли зняти всю ілюмінацію та святкову мішуру, треба встигнути це побачити.

  • Німеччина

Більшість туристів їдуть сюди взимку не лише кататися на гірських схилах та відвідувати гарячі джерела, а й познайомитися з численними пам'ятками, європейською культурою, відвідати музеї. Взимку туристичний сезон тут низький, тому тури вийдуть недорого, особливо якщо ви не застали період новорічних свят.

  • Польща 

Тут можна поєднати лижі та екскурсії маленькими польськими містами, кожне з яких славиться численними історичними та культурними пам'ятками.

  • Данія

Під час казкової зими в Європі обов'язково потрібно відвідати будинок Ганса Християна Андерсена. Забудьте про знамениту Русалоньку і прямуйте в сторону затишних міських барів і кафе, щоб поспостерігати з них за снігопадом зовні. 

  • Угорщина

Ковзани, термальні ванни, різдвяні ярмарки із запашним глінтвейном та яскравим декоруванням – що ще потрібно для ідеального зимового відпочинку у Європі?