У Шотландії відкриють пивний готель

Готель для справжніх поціновувачів хмільного напою: замість води з кранів там тектиме… пиво!

У 2019 році в шотландській області Абердіншир з’явиться перший у Великобританії пивний готель DogHouse для справжніх любителів крафтового пива. Відкриття незвичайного готелю планує пивоварня BrewDog. Готель міститиме 26 дизайнерських номерів, оснащених водопровідних краном, з якого цілодобово тектиме пиво. Крім того, в ванних кімнатах встановлять холодильники з усіма видами напою, наявними в асортименті BrewDog. Про це повідомляє The Guardian.

"DogHouse – це наш подарунок пристрасним шанувальникам пива, які здійснюють паломництво на наш пивоварний завод в Абердінширі. Пивний готель завжди був нашою мрією, і тепер ми нарешті можемо реалізувати проект просто в нашому головному офісі. Це місце стане пивною нірваною", – прокоментував співзасновник BrewDog Джеймс Ватт.

Концепцію пивного готелю компанія BrewDog розробила ще в 2009 році. На будівництво готелю вдалося зібрати близько 53 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 60 мільйонів євро) від більше ніж 73 000 інвесторів. Всі, хто вклав кошти в будівництво, отримають статус особливих гостей.

Компанія також планує побудувати пивоварні в Австралії та Китаї та створити спеціальну мережу пивного телебачення.