В Охматдиті запрацювали на повну операційні відділення у новому корпусі: які фахівці там працюють?

Тут надаватимуть високоспеціалізовану хірургічну допомогу...

У столичній консультативно-діагностичній поліклініці НДСЛ «Охматдит» повноцінно запрацював новий корпус із сучасними операційними. Відкриття нового корпусу, а також запуск роботи надсучасних операційних зокрема, дозволить покращити ефективність надання медичної допомоги.

«Із перших днів повномасштабного російського вторгнення у роботі лікарні відбулося багато змін. Більшість відділень хірургічного профілю змінили своє місце розташування – переїхали у Новий корпус лікарні. Тепер він працює на повну потужність», – йдеться в повідомленні Охматдиту

У лікарні повідомили, що у новому корпусі загалом 11 сучасних операційних. Вже запрацювало нове операційне відділення, де передбачені можливості для надання високоспеціалізованої хірургічної допомоги. У оновлених операційних нині працюють: абдомінальні та торакальні хірурги, спеціалісти з щелепно-лицьової та мікрохірургії, ортопеди, гінекологи, нейрохірурги, проводяться хірургічні втручання новонародженим.

На окремому поверсі організовано відділ для гнійно-септичних операцій. Він призначений для оперування пацієнтів із супутніми інфекціями чи запаленнями, окремо від «чистих» операцій. Ще три операційних, які почали свою роботу у перші дні війни, продовжують функціонувати у відділенні Emergency.

За даними Міністерства оборони здоровя та НДСЛ Охматдит

Читай також:

Зараз важко уявити грудень без яскравих вогнів, святкових ярмарків та звичних кожному з дитинства мелодій. Але якщо відмотати час на тисячу років назад, у період розквіту княжого Києва, святкова картина була зовсім іншою. 
Гаваї асоціюються з нескінченним літом, білим піском і коктейлями під пальмами. Проте за лаштунками цієї сонячної ідилії ховається зовсім інша реальність. 
24122025
Космічний телескоп Джеймса Вебба знову підкинув науці проблему, яку неможливо ігнорувати. Астрономи зафіксували екзопланету, склад атмосфери якої не відповідає жодному відомому сценарію формування планет. 
Сьогодні важко уявити зимові свята без мерехтливих вогників на штучній або живій ялині. Проте, якщо відмотати час на триста років назад, ми побачимо зовсім іншу картину. У XVII–XVIII століттях головним героєм свята був він — величний і символічний дідух. 
Коли вечірнє небо затягує сутінками, а на столах з’являється перша з дванадцяти пісних страв, ми рідко замислюємося про походження цих традицій. 
Українська кухня завжди славилася своїми ковбасними традиціями, і серед усіх смаколиків особливе місце займає мацик…