ТОП-5 найцікавіших парфумерних новинок для чоловіків

Що парфумерний світ презентував у 2021 році

Незважаючи на карантинні обмеження у світі, найвідоміші виробники парфумерії невтомно працювали над створенням і презентацією нових ароматів. Відтак, у 2021 році, чоловіків вирішили приємно здивувати відразу кілька популярних брендів. Редакція сайту 2plus2.ua вирішила зібрати для вас ТОП-5 найцікавіших парфумерних новинок цього року.

«Ferragamo Intense Leather» Salvatore Ferragamo

Італійський бренд Salvatore Ferragamo презентував парфумовану воду «Ferragamo Intense Leather». Цей аромат створений для сильних і ділових чоловіків, підкреслює їхній характер, силу і надає їм ще більше енергії і впевненості у своїх діях.

Особливість цього аромату в тому, що у ньому бездоганно поєднуються цитрусовая свіжість, нотка ірису і трохи грубих акордів шкіри.

«H24 Eau De Toilette» Hermes

Французький аромат H24 від Hermes - створений для сучасного енергійного чоловіка, який точно знає, чого хоче від життя. У ньому вдало зібрано сміливе поєднання природи і технології, а ноти мускатної шавлії і ніжного нарциса це підкреслюють.

«Y Le Parfum» Yves Saint Laurent

Ще один неперевершений французький аромат створив улюблений мільйонами бренд Yves Saint Laurent. Верхні ноти: яблуко, імбир і грейпфрут. Кінцева нота: лаванда. Це поєднання надає аромату свіжості і елегантності, зухвалості та молодості. Це нова, більш інтенсивна версія чоловічих парфумів бренду. Духи анонсовані, як потужна темна фужерна композиція.

«L.12.12 Blanc Eau De Parfum» Lacoste

Неймовірний деревний аромат створений у Великобританії. L.12.12 Blanc Eau De Parfum від Lacoste - це парфум для сильних, стильних, енергійних успішних чоловіків. Зелені м'ятні ноти і ноти лайма занурюють в океан прохолодною річної свіжості, а пряна свіжість кардамону додає цьому аромату величі та сили.

«Born In Roma Uomo Yellow Dream» Valentino

Композиція «Born In Roma Uomo Yellow Dream» - це такзване зізнання в коханні не тільки Риму, як натхненнику, а й цілому світові. Верхні ноти: ананас і мандарин. Середні ноти: імбир, спеції та імбирне печиво. Базові ноти: абсолют ванілі та есенція кедра.

Амбасадор композиції, як і інших ароматів «римської» колекції, стали Адут Акеч і Анвар Хадід.

Читайте також: Винаходи українців: бойовий дрон та найпотужніший електробайк