Телеканал 2+2 покаже 16-серійний детектив «Батя»

Прем’єра стрічки відбудеться 7 жовтня...

7 жовтня телеканал 2+2 розпочне показ чергової прем’єри осіннього телесезону - 16-серійного детективу «Батя». Стрічка виходитиме з понеділка по четвер о 20:15. 

Це захоплива історія про заслуженого оперативника, підполковника Степана Трохимовича Безбатька. Після виходу на пенсію він сподівався на спокійне життя, проте його плани кардинально змінило повномасштабне російське вторгнення. Після року на передовій та поранення, Батя повертається додому. На прохання доньки Ліди, яка працює судмедекспертом, він погоджується допомогти молодому слідчому розкрити заплутану справу про вбивство. Батя навіть не здогадувався, що цей слідчий є його зятем. Після розкриття правди конфлікти між молодим та амбітним Юліаном Синицьким та досвідченим оперативником лише загострюються. Чи зможуть вони втамувати емоції заради викриття злочинців та порятунку родини?

«Мені давно хотілось отримати дуже живого й справжнього персонажа, яким є Батя - звичайна людина зі своїми перевагами й недоліками, яка щиро любить і ненавидить, але точно нікого не боїться. Щасливий, що нам вдалося реалізувати задумане в сценарії за допомогою нашої крутої авторської групи. Впевнений, глядачі закохаються в нашого Батю і він стане постійним гостем вечірніх переглядів на 2+2», - коментує автор ідеї та шоуранер серіалу Сергій Карпенко.

Роль Баті зіграв актор театру та кіно Олександр Мельник, його доньку - Катерина Олос, зятя - Єгор Козлов. У серіалі також знімалися Олександра Панасевич, Костянтин Корецький, Микола Грушковський, Наталія Музичко, Борис Книженко та інші.

Серіал на замовлення телеканалу 2+2 зняла продакшн-студія SFERA FILM. SFERA FILM. Режисер: Дмитро Андріянов. Автори сценарію: Артем Кобзан, Андрій Віштак. Генеральний продюсер: Сергій Кизима. Шоуранер: Сергій Карпенко. Продюсери: Дмитро Сафановський, Вадим Червяков. Виконавчий продюсер: Роман Омельчук.

Більше інформації, новини про проєкти 2+2 - на офіційному сайті телеканалу 2+2 та соціальних сторінках FacebookInstagram

Читай також: