Спокусливі напої: у американській кав'ярні офіціантки обслуговують клієнтів у нижній білизні

Навіщо витрачатися на рекламу, якщо можна просто роздягнути персонал? Власник мережі кав'ярень під назвою Bikini Beans Espresso у США провів кастинг офіціанток та ввів для них уніформу у вигляді бікіні.

"Смакує краще, якщо подається офіціантом у бікіні".

У дівчат, що працюють в цих кав'ярнях є вибір: готувати каву в нижній білизні або заклеювати груди інтригуючими стікерами. Відвідувачі в захваті. На популярному сайті для пошуку ресторанів Yelp у кав’ярні суцільні «п'ятірки», а в соцмережах – тисячі підписників.

Джерело: Daily Mail

Знайшлися і невдоволені дрес-кодом офіціанток. Член міської ради Майк Фаган оголосив, що такий піар-хід є експлуатацією жінок: "Це повинно бути про каву, а не про тіло". І запропонував ввести законодавчі обмеження, щодо зовнішнього вигляду співробітників громадських закладів. Але його ніхто не підтримав.

Як перша в країні бікіні-кав'ярня, ми сприяємо тому, щоб жінки розширювали свої права і можливості, підвищували самооцінку і завжди відчували себе комфортно, незалежно від того, чи працюють вони в діловому костюмі або в бікіні.

Заява на сайті закладу

Французька Полінезія асоціюється з ідилічними картинками: білосніжний пісок, пальми, що схиляються над бірюзовою водою, і повний спокій. Але …
28122025
Світ стоїть на порозі одного з найбільш енергетично потужних періодів десятиліття. Після року Змії, який зазвичай спонукає до роздумів та стратегічного планування, 2026-й вривається з динамікою, що не терпить зволікань.
Козаки не тільки били ворогів і захищали рідну землю, а й вміли влаштувати банкет, який міг позмагатися з королівськими прийомами...
Коли ми дивимося на сучасні Збройні Сили України, ми бачимо потужну машину. Але був час, коли все трималося на куртках-камуфляжах, будівельних касках і неймовірній внутрішній силі. 
27122025
Новий рік 2026 за східним календарем — це рік Червоного Вогняного Коня. Для українців цей період залишається часом незламності, тому головними критеріями святкового меню стають швидкість, енергонезалежність та використання локальних продуктів.