Сексуальні, небезпечні: Приголомшлива правда про амазонок

Фото: кадр з фільму «Диво жінка»

Що ми знаємо про найвідоміших жінок-воїнів?

Про амазонок знімають фільми та складають неймовірні розповіді. Жінки прагнуть такої ж незалежності та сили, а чоловіки плекають сексуальні фантазії та мріють, що б зробили з такою недоторканою та норовливою красунею.

Загадкові та небезпечні «воїни у спідницях» викликають чимало запитань, отож ми вирішили розповісти, якими амазонки були насправді.

  • #1 Ставлення до чоловіків

Вони насправді ненавиділи чоловіків, але для того, аби продовжувати жіночий рід, раз на рік вступали з ними в сексуальний контакт. Цікаво, що коли народжувалася дівчинка, вони виховували її. А якщо хлопчик – у кращому разі, віддавали його батькові. У гіршому – знищували.

  • #2 Візьми мене в полон

І хоча чоловіки навряд чи про це просили, амазонки полюбляли користуватися їхньою силою. Ті повинні були носити запасну зброю, доглядати за кіньми та… робити з жінками дітей. Проте й це було завдання не з найпростіших – якщо амазонці щось не подобалося, або партнера підводило чоловіче здоров’я, його чекала негайна страта.

  • #3 Зброя

Воювали амазонки із луком та стрілами, подвійною сокирою і щитом у формі півмісяця.

  • #4 Де вони мешкали?

За «Повістю минулих літ» XII століття амазонки мешкали у Малій Азії, біля Чорного моря, та на пониззі Дону, поблизу берегів Азовського моря.

  • #5 Війна потребує...

Подейкують, що для того, аби їм було зручно стріляти, вони видаляли одну із грудей – зазвичай праву. Втім, є й ті, хто категорично не вірить у ці розповіді, адже в мистецтві (наприклад, скульптурі) войовничих жінок завжди зображували привабливими та фізично здоровими.

А про те, як живуть сучасні «амазонки», дивіться у відео:

Loading...

Джерело гіфок: giphy.com

Фото: кадр з фільму «Диво жінка»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  1. 120 мільйонів років: Знайдено рештки одного з найдавніших птахів
  2. В мережу потрапили кадри з першої серії «Відьмака» (фото)
  3. Якими насправді були наложниці султанського гарему