Розігріті пропагандою: росіяни прагнуть від своєї влади наступ на Польщу та країни Балтії

Дегуманізація народів – характерна ознака роспропаганди вже протягом багатьох років…

Дегуманізація народів – характерна ознака роспропаганди вже протягом багатьох років. Зокрема, формувалися такі іміджеві «ярлики»: «білоруси – картоплеїди», «українці – салоїди зі штучною мовою», «кавказці та азіати – чурки», «європейці – геї», «американці –  тупі» тощо.

Як пише Центр протидії дезінформації при РНБО України, пропагандисти готували населення рф до великої війни з 2008 року. Після поразки проекту «новоросія» антиукраїнські тези почали лунати значно гучніше. До цього залучили не тільки рашистських пропагандистів, але й так званих іноземних експертів, проплачених кремлем.

Сьогодні ворог пропагує тотальне знищення всього українського, про що нещодавно було вголос зазначено у програмній статті на державному ресурсі РІА.

Поразки на воєнному фронті примусили командування відійти на деяких українських напрямках. Та «вєлікій русскій народ», розігрітий Z-наративами, не пробачає військовим відступів, і на чолі з соловйовими-скабєєвими вимагає досягнення всіх поставлених цілей т.зв.воєнної операції.

Чи обмежиться розгніваний і розхитаний зовнішніми поразками і внутрішніми чварами кремль  наступом на Україну? Проросійська пропаганда вже так розгойдала суспільство, що росіяни, незважаючи на зубожіння, прагнуть від своєї влади наступ на Польщу та країни Балтії.

То чи переможе телевізор холодильник?

Слава Україні!

Читайте також: