Пригоди, таємниці, скарби: Джек Хантер на 2+2

Обожнюєте пригодницькі фільми у стилі Індіани Джонса? Рекомендуємо ознайомитися із не менш цікавим героєм – Джеком Хантером.

Привіт. Я Джек Хантер. У мене хороший зовнішній вигляд. О, і капелюх. Але я більше, ніж просто гарне личко.

Спробуємо описати фільм за допомогою двох речень:

Талановитий і красивий археолог-авантюрист Джек Хантер повинен помститися за вбивство свого наставника і завершити свою роботу, щоб знайти два древніх і могутніх предмета.

На шляху він зустрів симпатичного сирійського археолога, стародавнє плем’я і безліч поганих хлопців, корумпованих чиновників, бандитів та убивць, а найбільша небезпека для всіх – любов.

Як пишуть фанати трилогії: Джек Хантер – це не черговий низькопробний фільм. Знімальна група чітко використала кожну копійку бюджету. Стрічка дарує відчуття подорожі та пригод – головні інгредієнти фільмів цього жанру.

Головний актор трилогії – Іван Сергій

Іван Сергій народився 7 травня 1971 року у Балтіморі, США. Батьки Івана мають нідерландське і італійське походження. Спочатку Іван був продавцем газет і грав на Бродвеї. Починав свою акторську кар'єру в Нью-Йорку.

Його першою роллю в кіно став образ серйозного і сильного студента Хуеро в розкритикованому фільмі "Небезпечні уми", де він знявся разом з Мішель Пфайфер. Відомим Іван став, коли зіграв у 1996 році у фільмі Джона Ву "Злодій в законі" в ролі Мека Ремзі, базіки, каратиста і Джеймса Бонда 90-х з пістолетом. Наступною великою роботою актора став серіал "Джек і Джил", який знімався з 1999 по 2001.

Міні-серіал «Джек Хантер» буде до смаку усім затятим шанувальникам пригодницького кіно.

Дивіться стрічку у п'ятницю о 13:35 та в неділю об 11:40 на телеканалі 2+2.