Представники українського бізнесу вимагають відставки Данила Гетманцева

Лист-вимога до Зеленського зібрав вже понад 8 тисяч підписів бізнесменів…

16 травня у мережі був опублікований відкритий лист до Президента України Володимира Зеленського, який ініціювала низка СЕО українського бізнесу, повідомляє «Рух ЧЕСНО». Представники Українського бізнесу вимагають негайно усунути Данила Гетманцева з посади голови Комітету у Верховній Раді та з посади Секретаря Національної ради Відновлення. Вони називають його «марксистом, уособленням соціалістичного підходу, прихильником радянського способу життя».

«Він є послідовним противником економічної свободи, прихильником жорсткішого державного регулювання та придушення підприємницької ініціативи. Дії таваріща Гетманцева на посаді голови Комітету наносять нищівну шкоду як економіці України, так і її репутації», — йдеться у листі.

А також зазначається, що попри те, що війна завдала потужного удару по бізнесу, очільник фінансового комітету продовжує реалізовувати курс на підвищення податків. Тож після низки таких заяв Гетманцева бізнес почав відмовлятися від інвестиційних проєктів в Україні і переносити їх в європейські країни.

Лист вже підписали понад 8 тисяч українських підприємців і продовжують підписувати й дотепер.

Читайте також: