Понад 70 тисяч гривень на ЗСУ: 8-річний хлопчик дає благодійні концерти на підтримку захисників України

Кошти Юрко збирає на сольних концертах містами Львівщини…

Раніше ми вже розповідали про допомогу, яку надавали Україні західні партнери та звичайні люди у війні з росією. Навіть діти не залишаються осторонь і як можуть допомагають нашим захисникам та захисницям звільняти Батьківщину. Наприклад, збирає кошти для ЗСУ і 8-річний Юрій Напора. Маленький українець їздить містами Львівщини та дає сольні концерти.

Юрій по три години виконує українські пісні для перехожих. На Львівщині хлопчину вже добре знають – він місцева знаменитість і навіть роздає інтерв’ю.

«Прийшла до мене така ідея, бо я побачив, що дуже гарно співаю і кажу: «Давай тато, будемо збирати гроші для ЗСУ». І каже тато: «Давай». Ми почали вчити пісні, всякі «канітєльки» і співаємо аж до сьогодні», — розповів Юрій Напора Суспільному.

Юрій виконує пісні про війну разом з татом Назаром, який йому акомпанує на синтезаторі.

«Вчора були у Новояворівську, де недалеко військова частина, і там було дуже багато військових. Нас жоден військовий не пропустив. Був такий момент, коли прийшов військовий і просто в момент пісні обнімав Юрчика, і ще 5 хвилин плакав збоку», — каже батько хлопчика.

Родині Напора вже вдалося зібрати на допомогу українські армії понад 70 тисяч гривень! Проте Юра с татом не збираються на цьому зупинятися і продовжуватимуть свою концертну діяльність й надалі. Вперед разом до перемоги!

Читайте також: