Полетіли голови: путін почав чистки серед військового керівництва

Збройні сили росії зазнали репресій…

Після провалу свого «геніального» бліцкригу російське керівництво почало шукати винних серед виконавців. За повідомленнями української розвідки, ФСБ проводить масові перевірки у складі збройних сил росії та росгвардії. Їх звинувачують у відмові від ведення бойових дій, слабкості характеру, боягузтві.

Крім того, летять голови і серед найвищого військового керівництва. Секретар РНБО України Олексій Данилов повідомляє, що путін усунув 8 російських генералів і на їхні місця призначив нових. Данилов підкреслює, що керівництво росії зараз у відчаї.

Серед відсторонених від командування генерал-лейтенант Сергій Кисіль, командувач 1-ї танкової армії Західного військового округу рф. Саме під його керівництвом російські танки вторглися на територію Чернігівської та Сумської областей. Сергія Киселя прибрали з посади через колосальні втрати серед підлеглих.

Днями співробітники ФСБ затримали генерал-лейтенанта Романа Гаврилова – заступника директора росгвардії. Після допитів йому висунуть звинувачення. Попередньо одна з версій затримання – розслідування про розкрадання коштів для забезпечення військ росгвардії.

Детальніше про репресії серед вищого військового керівництва російської федерації – дивіться в сюжеті прямо зараз:

Читайте також: