Перший футбольний турнір Профутбол пройшов у Києві

У понеділок, 1 травня, програма Профутбол на каналі 2+2 зібрала на футбольному полі "Гідропарк Арена" друзів, зірок та найактивніших глядачів. 

Товариський турнір Профутбол зібрав серед учасників журналістів, футбольних експертів, українських зірок та глядачів 2+2 у боротьбі за футбольну першість. Гравці та вболівальники завітали на матч з усіх куточків України.

Звання найкращого голкіпера здобув ведучий програми Профутбол Ігор Циганик, який протягом усього турніру захищав ворота своєї команди та видавав неповторні сейви.

Ще один герой змагання – антиексперт нової футбольної медіа-платформи #FootballHub Богдан Когут. На його рахунку – переможний гол, який довів, що журналісти Профутболу розбираються у футболі не тільки за межами поля.

Справжній запеклий бій розігрався наприкінці турніру між командою глядачів під керівництвом Сергія Нагорняка та командою Профутболу. У фінал після напруженої гри вдалося вийти журналістам Профутболу, а підопічні футбольного експерта отримала приз глядацьких симпатій. У вирішальному поєдинку проти "Маестро" журналісти перемогли з рахунком 2:1 та здобули Кубок чемпіонів.

Наприкінці змагання організатори турніру привітали кращих гравців футбольними подарунками. 

Більше світлин з турніру дивіться на сторінці програми Профутбол у Фейсбуці.