Педантизм, дисципліна і чітка організація – правила професійного боксу від Олександра Усика

У суботу, 16 квітня, о 13:10 в ефірі "2+2" прем'єра другої частини відвертого інтерв'ю Олександра Усика програмі "Королі рингу", в якому український чемпіон розповів про свою професійну кар'єру та плани на майбутнє.

Відразу після перемоги на Олімпійських іграх Олександр Усик їздив за океан на оглядини до американських промоутерів і отримав кілька цікавих пропозицій, але вирішив повернутися до України. Чому Усик віддав перевагу промоутерській компанії "К2"? Яку обіцянку Віталій Кличко дав Олександрові? Злагоджена команда, висока і чітка організація, відпрацьовані механізми роботи, дисципліна, – такими були основні чинник, що вплинули на вибір Усиком промоутера. Адже він сам називає себе "педантом", і йому припав до душі "педантизм" роботи "К2".

"Я люблю, щоб у мене було все правильно. У мене немає відволікаючих речей, коли я веду підготовку до бою.  Коли я складую речі у валізу, там все має бути на своїх місцях. Коли йде дощ, я мию машину для себе, а не для когось. Там має бути чисто. Так я підхожу до всього, педантично", – поділився Олександр Усик своїми професійними та життєвими правилами. Також чемпіон розповів, яким був його шлях до професійного боксу, як він підбирав свою нинішню команду і кого в ній бракує.

Коли український чемпіон планує підкорювати заокеанські ринги? Що було найважчим за три роки професійної кар'єри? Чи планує змінювати промоутера після завершення контракту?

Відверта розповідь Олександра Усика про подробиці  його професійної кар'єри у другій частині програми "Королі рингу. Усик" на каналі "2+2" у суботу, 16 квітня, о 13:10.

ВІДЕО першого випуску "Королі Рингу" з Олександром Усиком

Гаваї асоціюються з нескінченним літом, білим піском і коктейлями під пальмами. Проте за лаштунками цієї сонячної ідилії ховається зовсім інша реальність. 
24122025
Космічний телескоп Джеймса Вебба знову підкинув науці проблему, яку неможливо ігнорувати. Астрономи зафіксували екзопланету, склад атмосфери якої не відповідає жодному відомому сценарію формування планет. 
Сьогодні важко уявити зимові свята без мерехтливих вогників на штучній або живій ялині. Проте, якщо відмотати час на триста років назад, ми побачимо зовсім іншу картину. У XVII–XVIII століттях головним героєм свята був він — величний і символічний дідух. 
Коли вечірнє небо затягує сутінками, а на столах з’являється перша з дванадцяти пісних страв, ми рідко замислюємося про походження цих традицій. 
Українська кухня завжди славилася своїми ковбасними традиціями, і серед усіх смаколиків особливе місце займає мацик…
У Києва розташувався музей живої історії «Мамаєва Слобода»…