Парад смерті або марш по трупах: рашисти готують «парад» у Маріуполі

Зруйноване місто має стати центром «урочистостей»…

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що російські окупанти готують «парад» у зруйнованому ними Маріуполі.

«В місто прибув перший заступник глави адміністрації президента росії, відповідальний за питання внутрішньої політики рф, Сергій Кирієнко. Відомо, що віднедавна саме він став новим кремлівським куратором питань щодо ОРДЛО. Його основне завдання – підготовка «урочистих заходів» 9 травня», - йдеться у повідомленні Міністерства.

Відомо, що рашисти відмовляються від проведення «свята» в окупованому Донецьку, в тому числі імітації «військового параду». Наразі в ОРДЛО не проводиться підготовчих робіт з цих питань. Тож Маріуполь, за планами рашистів, має стати центром «урочистостей».

«З цією метою в місті проводиться термінове прибирання центральних вулиць від завалів, тіл вбитих та нерозірваних російських боєприпасів. Триває широкомасштабна пропагандистська кампанія, в ході якої росіянам демонструватимуться сюжети про «радість» місцевих жителів від зустрічі з окупантами. Для підготовки відповідних матеріалів Маріуполь відвідував рашистський пропагандист Володимир Соловйов та очільник окупаційної адміністрації Донецька Денис Пушилін», - написало ГУР України.

Проте, як би країна-окупант не намагалася сховати результати своїх нелюдських вчинків та прибрати тіла невинних вбитих мешканців Маріуполя, їм не вдасться «змити їхню кров зі своїх рук». Російські вбивці, ґвалтівники та мародери будуть покарані, а на їхніх нащадках завжди стоятиме клеймо «рашитси».

Слава Україні!

Читайте також: