Обіцяв евакуацію з Маріуполя: 21-річний шахрай ошукав понад 20 осіб на 60 тис грн

Через дії мерзотника люди загинули…

Коли весь український народ гуртується аби здолати ворога, знаходяться людиноподібні істоти, які збагачуються за рахунок тих, хто знаходиться на межі життя і смерті. Нещодавно слідчі поліції повідомили про підозру шахраю, який обіцяв евакуацію з Маріуполя проте своїх зобов’язань не виконав. Внаслідок невиконаних послуг з перевезення загинули маріупольці, котрі чекали на виїзд з окупованої території.

«У травні поточного року поліцейські викрили зловмисника, котрий обіцяв жінці за гроші евакуювати її родичку з окупованої території України, а після отримання оплати  – жодних дій не здійснював. Щодо вказаної події слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України – шахрайство», - йдеться у повідомленні Національної поліції України.

Керівник столичного главку Іван Вигівський повідомив, що 21-річний молодик ошукав більше як 20 осіб на суму 60 тисяч гривень:

 «Аферист у різних телеграм-каналах виставляв оголошення про допомогу у вигляді евакуації жителів окупованих територій держави за гроші. На оголошення відгукнулась дівчина, котра просила вивезти з Маріуполя маму. Потерпіла скинула на картку гроші «перевізнику» у сумі 20 тисяч гривень, проте він жодних дій щодо евакуації родички жінки не здійснив».

Читайте також: