Найкращий гравець та автор найкращого голу: перемоги Олександра Зінченко у лютому в складі лондонського «Арсенала»

Він обігнав у голосуванні футболістів клубу Габріель та Букайо Сака…

Українець Олександр Зінченко, який з літа 2022 року грає за лондонський клуб «Арсенал», став у лютому його найкращим гравцем. Футбольні вболівальники віддали йому 49% своїх голосів і Зінченко обігнав у голосуванні футболістів клубу Габріель (посів друге місце) та Букайо Сака (посів третє місце). Про це повідомляє www.arsenal.com.

«Він повернув м’яч 34 рази в п’яти матчах, зробив 329 вдалих передач і створив п’ять моментів для команди під час своїх типових ігор, щоб допомогти клубу розпочати та закінчити місяць на першому місці після семиочок», - йде мова у статті на сайті «Арсенала».

Крім того, нещодавно Олександр Зінченко став першим у голосуванні за гол місяця (лютий). Його суперудар проти «Астон Вілли» опинився на першому місці у щомісячному опитуванні вболівальників від клубу, набравши 40% голосів.

«Перший гол Алекса за клуб в Прем'єр-лізі і справді був одним із найцінніших, – пише интернет-видання www.arsenal.com. – Це сталося у життєво важливий момент, коли «Арсенал» поступався «Вілланам», і після того, як Сака та Мартін Одегард розіграли короткий кутовий, капітан перекинув м’яч на шлях лівого захисника. Без вагань він вдарив по м’ячу і влучив у нижній кут. Зінченко дав початок нашому поверненню, щоб отримати дорогоцінну перемогу». 

Нагадуємо, що футбольні трансляції української Прем'єр Ліги проходять на телеканалі 2+2! І вже 18 березня ми покажемо поєдинок між київським «Динамо» та луганською «Зорею». Не пропусти початок о 14:00.

Читайте також: