«Мій чоловік ніколи не порушував закон України»: Марченко відреагувала на затримання чоловіка

Поки дружина Медведчука намагається його звільнити, кум путін «склав лапки»...

Вчора, 12 квітня, співробітниками СБУ було затримано народного депутата ОПЗЖ та кума путіна Віктора Медведчука. Його дружина Оксана Марченко розмістила у мережі відео, в якому звернулася до президента Володимира Зеленського:

«Я Оксана Марченок, дружина народного депутата України Віктора Медведчука. Звертаюся до президента Зеленського і прошу вас вжити всіх необхідних заходи для негайного звільнення мого чоловіка, якого незаконно утримує СБУ».

Також телеведуча та паломниця (як вона сама себе називає) додала, що її чоловік ніколи не порушував жодних законів України та не покидав її територію.

«Він завжди виступав за мир та діалог, згоду в Україні. І вам про це, пане президенте, дуже добре відомо. Немає жодних сумнівів у тому, що мого чоловіка переслідують із політичних мотивів усупереч закону України та нормам Міжнародного права. Його життя має бути поза небезпекою. І я чекаю на вашу відповідь», - заявила Оксана Марченко.

Трохи згодом теледіва записала ще одне звернення. Цього разу воно було адресоване президентові Туреччини Реджепу Ердогану. Марченко поскаржилася йому на президента Зеленського та його «незаконні дії»:

«Насильницьке утримання мого чоловіка, я вважаю, є проявом тероризму. Я дуже боюсь за життя Віктора. Прошу вас, пане президенте, використати ваш вплив для порятунку та звільнення мого чоловіка Віктора Медведчука»

Для більшої переконливості Оксана заговорила турецькою і одягла на голову хустку. У той час, як дружина Медведчука намагається звільнити чоловіка, лакеї її кума путіна, заявляють, що «Віктор Медведчук не громадянин росії».

«Він є іноземним політичним діячем. Ми взагалі не знаємо, чи хоче він сам якоїсь участі росії у вирішенні цієї пасквільної щодо нього ситуації», — сказав Пєсков і додав, що вони все ж таки стежитимуть за його долею.

Читайте також: