Мешканці окупованого Мелітополя розповідають про партизанщину та про бажання «повернути бендерів»

Майже щодня українські спецслужби перехоплюють цікаві розмови окупантів…

Майже щодня українські спецслужби перехоплюють розмови окупантів, у яких вони розповідають про військових елітної російської дивізії, що масово пишуть рапорти на звільнення. Чи про моряків, які бояться виходити в море на старих кораблях, які з легкістю можуть повторити долю «Москви» навіть без зусиль українських захисників. І ось у чергових перехоплених розмовах з окупованої території жителька Мелітополя розповіла, що «знову партизани в Кирилівці підіймаються», а також – чому вона й інші чекають на повернення української влади.

«На базу відпочинку зайшли 20 з лишком БТРів» – в перехопленій телефонній розмові жителька окупованого Мелітополя розповідає російському військовому про події в курортному селищі Кирилівка.

«Народ знаєш як окрисився? Там зараз знову партизани в Кирилівці підіймаються. Навіщо так робити? Зрозуміло, що вже не віддадуть. А забрати аптеки? Зараз людям жити нема на що. Хотіли поторгувати, доки є можливість. А їм нічого, як хочеш, так і живи».

Жінка згадує, що за української влади нічого подібного не було:

«Там кажуть за наших бендерів. А ми б хотіли тих бендерів сюди повернути, щоб вони сюди прийшли. Тому що так нас ніхто не ображав».