Дзюдоїсти, які володіють росією: хто такі «друзі путіна»?

Усі вони захоплюються одним видом спорту…

Близьке коло путіна, як відомо, сформувалося задовго до президентства. Всі ці люди різко розбагатіли на держзамовленнях, коли він прийшов до влади. Усі брали участь у розпилюванні державних грошей. Усі вони «рублеві патріоти», які за можливість вести бізнес готові робити все, щоб відстоювати інтереси путіна. І всі вони відвідували одну секцію дзюдо з диктатором.

Серед найближчих путіну друзів виділяються два всім відомі брати – Аркадій Ротенберг та його молодший брат Борис. З 1964 року вони разом юним путіним відвідували секцію тренера Анатолія Рахіла. Путін ніколи не забував про братів Ротенбергів: вони одні з найбагатших людей росії, а свій статок зробили, коли путін сів у президентське крісло.

Ще один путінський дзюдоїст – Микола Кононов. Він теж добре здружився з путіним і присмоктався до держзамовлень. Його сім'я має бізнес-активи, сукупність яких перевищує 3 млрд рублів. Найбільший спільний актив сім'ї Кононова – група компаній «Співдружність», що спеціалізується на промисловому будівництві.

Путінський друг Валентин Степанов став співвласником компаній «Пожежні системи» і також щільно сів на контракти від «Російських залізниць».

Детальніше про друзів-дзюдоїстів путіна – дивіться у сюжеті прямо зараз:

Loading...

Читайте також: