Зачистки кремля: через воєнні невдачі, у рф та ЛНР «полетіли перші голови»

Росія намагається налагодити ефективну роботу…

Міністерство оборони України повідомляє, що на фоні невдач на фронті Москва розпочала «чистки» керівників так званих ЛНР. Одним із перших, після повномасштабного вторгнення росії в Україну, був заарештований співробітниками ФСБ та на теперішній час утримується в слідчому ізоляторі ФСБ в Ростові на Дону «міністр внутрішніх справ ЛНР генерал-майор» Корнет Ігор Олександрович.

Довідка:

За даними wikipedia, Корнет Ігор Олександрович (29.04.1973 року народження) — один із лідерів маріонеткової Луганської народної республіки, у якій виконував роль керівника так званого Міністерства внутрішніх справ. Силовим методом захопив владу на тимчасово окупованій території Луганської області. В Україні перебував у розшуку за звинуваченням у скоєнні злочинів проти основ національної безпеки України.

Цей арешт викликав негативну реакцію з боку силових структур та політичного керівництва «республіки», які оцінюють це як початок змін у силовому блоці квазі-держави.

За рахунок кадрових змін та залякування керівництва квазіреспубліки, росія намагається налагодити ефективну роботу по мобілізації людського ресурсу на тимчасово окупованих територіях Луганської області для швидкого заміщення втрат в частинах і підрозділах 2 АК російських окупаційних військ та продовження ведення бойових дій проти України.

Проте, під зачистку Кремля потрапили не лише керівники тимчасово окупованих територій, а й вище керівництво російської армії та флоту. За інформацією воєнної розвідки України, усунуто з посади, заарештовано чи проводяться слідчі дії відносно:

  • командувача чорноморського флоту адмірала І. Осіпова,
  • першого заступника командувача чф віце-адмірала С. Пінчука,
  • командувачів 6 армії генерал-лейтенанта В. Єршова, 1 танкової армії західного військового округу генерал-лейтенанта С. Киселя та одного із заступників командувача,
  • командувача 22 АК південного військового округу генерал-майора А. Марзоєва,
  • командира 103 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника М. Пономарьова.

Російська репресивна машина лише набирає обертів… Слава Україні!

Читайте також: