Чергове золото від Ярослави Магучіх: 20-річна легкоатлетка показала найкращий результат у світі на етапі «Діамантової ліги» в Брюсселі

Висоту у 2.05 м спортсменка підкорила з другої спроби…

Сайт телеканалу 2+2 продовжує слідкувати за досягненнями українців і в черговий раз вітає українську легкоатлетку Ярославу Магучіх, яка цього разу здобула ще одну перемогу в фінальному етапі «Діамантової ліги» в Брюсселі.

«Висоту у 1.97 м Магучіх підкорила з першої спроби. І саме ця висота стала переможною для українки. Потім Ярослава стрибнула 2.00 м – не взяла з першої спроби. Тоді вона перенесла спробу на 2.02 м - і взяла планку! – пише видання «Суспільне» - Після цього Магучіх замовила 2.05 м – і взяла її з другого стрибка! Це найкращий результат сезону у світі, повторення рекорду України на відкритому повітрі, повторення рекорду змагань та особистий рекорд Ярослави (саме на відкритому повітрі)».

Нагадаємо, що у травні цього року легкоатлетка Ярослава Могучих показала найкращий результат сезону в світі на етапі «Діамантової ліги» у США. А у серпні на чемпіонаті Європи у Мюнхені (Німеччина) Магучіх перемогла з результатом 1,95 м.

Слава Україні!

Читайте також: