Англієць грає на фортепіано для слонів у джунглях

Піаніст Пол Бартон переїхав з Англії у джунглі 22 роки тому. Перевіз туди фортепіано і грає класичну музику для слонів. На його концерти сходиться багато місцевих мешканців.

Почав грати для тварин Пол у 2011 році. Він вірить, що музика Баха і Бетховена може допомогти слонам реабілітуватися. Приїхав він сюди як турист. Потім вирішив зіграти для тварин. Керівник парку дозволив чоловікові привезти у джунглі фортепіано, пише Daily Mail.

Пол вперше зіграв слону на ім’я Плара. Коли сліпий слон почув перші звуки, він лишив свій сніданок і заворожено слухав музику.

Майже всі слони реагують на музику. Зазвичай вони починають рухатись. Деякі підходять близько до піаніно, можуть навіть покласти на нього свій хобот. Якщо музика їм не подобається, вони йдуть геть. Молоді слони зазвичай починають бігати довкола піаніно.

Пол Бартон, піаніст

Піаніст грає слонам повільні, класичні твори. У його репертуарі 28 композицій. У кожного слона свій смак. Дикі мавпи також приходять послухати класику. Вони збираються групами на скелі поруч і слухають.

Коли ви так перебуваєте так близько із слонами, виникає зв'язок, який важко пояснити словами.

Пол Бартон, піаніст