Активізувався рух опору у Криму: кримчани активно передають ЗСУ інформація про російську армію

Люди на півострові відчувають наближення Збройних сил України…

Керівниця прес-центру Сил охорони та оборони ОК «Південь» Наталя Гуменюк повідомила про активізацію руху спротиву російській окупації в Криму.

«Нам дуже добре відома інфраструктура окупованого Криму. Вона є унікальною, оскільки поєднує в собі бази відпочинку та військові об’єкти. Тому нам дуже добре відомо, де в Криму росіяни можуть зосереджувати свої сили», - розповіла Гуменюк.

Також Наталя додала, що кримчани активно передають інформація про російську армію:

«Активізація руху спротиву проти російської окупації в Криму має безпрецедентний зріст. Люди відчувають наближення Збройних сил України та ефективність від роботи української армії в Криму. Люди в Криму стали дуже потужно надавати інформацію про пересування та місцеперебування російських військ».

Також керівниця прес-центру Сил охорони та оборони ОК «Південь» у марафоні «Єдині новини» додала, що росіяни невпевнені у своїй ППО в Криму.

«Те, що вони тримають свої кораблі тільки в ракетобезпековому для себе районі говорить про їхню невпевненість у своїй протиповітряній обороні, яку вони ще мають на Кримському півострові».

Читайте також: