Афіша заходів 24 – 25 листопада: як провести вихідні

В останній осінній уїк-енд українцям нудьгувати не доведеться, у кожному місті проходить маса цікавих заходів на будь-який смак!

Нарешті довгоочікувані вихідні! Саме час вирішити, як їх провести цікаво й з користю.

Київ

  • Фестиваль риби і морепродуктів "Їжа моря"

Вперше в Україні пройде великий фестиваль, присвячений рибної продукції. Відвідувачам запропонують 130 видів риби і морепродуктів з 23 країн. Гості рибного фесту зможуть продегустувати продукцію, побачити устричну ферму і шоу з обробки гігантського тунця від італійського шеф-кухаря Марко Черветті.

Коли: 24 листопада, 11:00

Де: Київ, Lavina Mall, "Сільпо", вул. Берковецька, 6д

Скільки: вхід вільний

  • Чорний маркет від "Всі. Свої"

Українські бренди нададуть знижки у 20-50%! Сукні, трикотаж і верхній одяг брендів SPRING fashion, LANGORA, Cape, MariOlli, MASCOT, прикраси від 24 брендів, а також домашній одяг і білизна. 

Коли: 24 – 25 листопада, 10:00

Де: Київ, вул. Десятинна, 12

Вартість: вхід вільний

  • Всеукраїнська акція "ЧАС починати"

На Майдані Незалежності пройде акція, приурочена до 5-ої річниці Революції Гідності. На заході буде представлена програма національного порятунку "7 сталевих кроків Миколи Кохановського". 

Коли: 24 листопада, 14:00

Де: Київ, Майдан Незалежності

Вартість: безкоштовно

  • Open Kids

На концерті глядачі почують нові пісні від дівчат, творчість яких полюбили мільйони, і побачать грандіозне шоу. Також відбудеться прем'єра нового дитячого проекту DETKI.  

Коли: 24 листопада, 19:00

Де: Київ, Stereo Plaza, пр-т Лобановського, 119

Вартість: 350-2500 грн

  • Monet Fashion Awards

Одна з найяскравіших модних подій цієї осені! Кращих дизайнерів відзначать призами та нагородами. У заході візьмуть участь зірки шоу-бізнесу та фешн-індустрії, VIP-гості та керівники різних бізнес-компаній, ЗМІ та фотографи. 

Коли: 24 листопада, 19:00

Де: Київ, Event Hall, вул. Басейна, 2а

Вартість: 400-3600

  • Медвін: Рукоділля. Подарунки до Різдва

Перша передноворічна виставка-ярмарок, на якій можна придбати унікальні hand made вироби, товари для рукоділля, подарунки ручної роботи. 

Коли: 24 листопада, 11:00

Де: Київ, Олімпійський дворик НСК "Олімпійський", вул. Велика Васильківська, 55

Вартість: вхід вільний

  • Балет "Жизель" Раду Поклітару

Історія про дівчину, яка живе у великому місті і мріє про справжнє кохання. Але через що їй доведеться пройти і чи зможе вона отримати перемогу в нелегкій битві між світами бідних і багатих? 

Коли: 24 листопада, 19:00

Де: Міжнародний центр культури і мистецтв, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: 70-750 грн 

  • Середньовічні баталії під Києвом 

Дивіться фінальні поєдинки Міжрегіонального турніру з середньовічного бою "Витязь Київського Дитинця". Чотири найсильніші команди України візьмуть в руки зброю і зійдуться в справжніх середньовічних битвах, демонструючи свою майстерність в новому, але неймовірно видовищному виді спорту – середньовічному бою. 

Коли: 24 – 25 листопада 

Де: Парк Київська Русь

Скільки: повний квиток для дорослого – 200 грн, для пенсіонерів і студентів – 100 грн, для дітей шкільного віку – 50 грн, дошкільнятам – безкоштовно

  • Екскурсія на фабрику ялинкових іграшок

На фабриці ялинкових прикрас, яка є однією із старовинних фабрик України, роблять справжні скляні іграшки. Тут ви дізнаєтеся, як народжується новорічна скляна кулька в склодувному цеху, як вона змінює свій зовнішній вигляд і, нарешті, перетворюється в руках чарівників-художників. Також гості фабрики відвідають музей ялинкової іграшки та зможуть написати листа Діду Морозу і загадати найзаповітніше бажання.

Коли: 24 листопада, 11:00

Де: метро Житомирська, автоцентр Infiniti

Скільки: 300 грн

  • Нове британське кіно

18-й щорічний фестиваль. Цього року програма незмінно насичена: призери Венеції, фаворити британських премій і фестивальних хітів. 

Коли: 24 – 28 листопада, 19:00

Де: кінотеатр "Київ", вул. Велика Васильківська, 19

Скільки: 150 грн

Дніпро

  • Концерт Наталії Могилевської

Співачка і переможниця телешоу "Танці з зірками" виступить з новою концертною програмою. На глядачів чекає чекають нові пісні і добре відомі хіти. 

Коли: 25 листопада, 19.00

Де: ДК Шинник

Скільки: від 250 грн

Львів

  • Вистава "Гуцульський рік". Прем'єра

На сцені перед глядачем відбуватиметься містерія з гуцульського життя упродовж року, створена на основі найзначніших ритуальних дійств. Унікальний та неповторний світ гуцульського краю глядачі зможуть побачити завдяки костюмам, художньому оформленню, багатому фольклорно-пісенному матеріалу та головне – акторській закоханості у гуцульську тематику.

Коли: 24 листопада, 18:00

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Вартість: 60 – 200 грн

  • Екскурсія "Ніч у підземеллі"

Львів'ян та гостей міста запрошують у світ підземель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла. Протягом екскурсії розповідатимуть про минуле наймогутнішого ордену отців єзуїтів, про скарби найбільшого храму старого міста і навіть те, як виглядав Львів 300, 500 та 700 років тому. Екскурсії відбуватимуться кожних півгодини. 

Коли: 23 – 24 листопада

Де: підземелля Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, вул. Театральна, 11

Вартість: дорослі – 20 грн; студенти – 15 грн; школярі – 5 грн; дошкільнята – безкоштовно

  • Олег Скрипка. Авторський Вечір

Фронтмен легендарного гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка проведе свій авторський вечір у місті Лева.Діалог, перфоманс, несподівані імпровізації, які, безумовно, супроводжуватимуться улюбленими всім піснями під акомпанемент самого ж виконавця.

Коли: 25 листопада, 19:00

Де: Культурно-освітній центр ім. О. Довженка

Скільки: 160-330 грн

Харків

  • Велика дискотека 90-х

"Молодість – та пора, коли можна робити найбожевільніші вчинки. 90-ті – дивовижний час змін! Яскравий, незабутній, неповторний. Ми зібрали всіх представників дискотеки 90-х, під музику яких ви захочете танцювати і співати улюблені хіти", – розповідають організатори.

Де: культурно-розважальний центр "Місто", вул. Клочківська, 190А

Коли: 24 листопада, 23:00

Скільки: 100 грн

  • Цирк на льоду

Динамічне і яскраве видовище поєднало на льоду віртуозне фігурне катання і неймовірний калейдоскоп циркових номерів: акробатів, жонглерів, фокусників, повітряних гімнастів. Дизайнерські костюми, спецефекти, адреналін, запальна музика та казковий настрій – все це чекає на вас у єдиному в Україні цирку на льоду.

Де: Харківський державний цирк, пл. Ірини Бугримової, 1

Коли: 24 – 25 листопада, 12:00 та 17:00

Скільки: 80-300 грн

Одеса

  • Гіпно-шоу

У номерах шоу може взяти участь будь-хто з глядачів і особисто переконатися в тому, що гіпноз існує насправді! У шоу виступає естрадний гіпнотизер Віталій Ониськів, володар премії "Кращий естрадний гіпнотизер України 2018", артист оригінального жанру, член Міжнародної асоціації фокусників Америки.

Коли: 25 листопада, 17:00

Де: Арт-центр імені Віри Холодної, Французький бульвар, 33

Скільки: 150-350 грн

Полтава

  • Полтава авіаційна

"Полтава авіаційна або історія будинку Полтавського музею авіації та космонавтики: шлях від поліцейської частини до космічного оазису" – нова екскурсія вчених Полтавського музею авіації та космонавтики. На екскурсії ви почуєте історію однієї з найдавніших споруд імперської губернської Полтави. 

Коли: 24 листопада, 11:00

Де: Полтавський музей авіації і космонавтики, Первомайський п-т, 16

Скільки: вхід вільний

  • Фестиваль крафтового пива

Дослідіть культуру пивоваріння, скуштуйте різні види крафтового пива, а також спеціальні закуски. В кінці фестивалю справжній пивовар розповість секрети пивоваріння, а потім на всіх учасників чекає дегустація.

Коли: 19 – 25 листопада, 10:00

Де: IV Бастіон, вул. Соборності, 50

Скільки: вхід вільний

  • Mozart L'opera Rock le Concert

На сцені Палацу дозвілля "Листопад" – блискуча і приголомшлива концертна версія всесвітньо відомої рок-опери Rock MOZART LE CONCERT. Музика великого генія Моцарта тут звучить абсолютно по-новому, а сам композитор постає перед глядачами в якості справжнього рок-музиканта, який заперечує канони і несправедливість свого часу.

Коли: 25 листопада, 19:00

Де: ПД "Листопад"

Скільки: від 350 грн

Гарних вихідних!