Програма "Хоробрі серця" у новому форматі стартує на 2+2

Хоробрі серця

У середу, 14 жовтня, о 16:25 в День Захисника України телеканал "2+2" покаже перший випуск оновленої військово-патріотичної програми "Хоробрі серця". Надалі програма виходитиме щочетверга о 20:20, повтор у неділю о 14:00.

У новому сезоні "Хоробрі серця" розробляються у новому форматі. Великий годинний фільм про події на Сході України – унікальні історії героїв, невідомі деталі, подробиці їхнього побуту та їх боїв у зоні АТО.

Програму "Хоробрі серця" на замовлення телеканалу "2+2" підготував Департамент журналістських розслідувань під керівництвом Максима Шиленка. Хронометраж кожної програми – дві години.

"У студії програми "Хоробрі серця" ми продовжуємо говорити про справжніх героїв, їх долі та героїчні подвиги кожного. Але у новому сезоні ми вирішили скласти всі історії в одну велику розповідь. Такий собі експеримент - у годинному фільмі ми розповімо про окремий рід військ з різних позицій у зоні АТО, різних батальйонів, – розповідає Максим Шиленко -  Наші журналісти побували в найгарячіших точках на мапі України, знайшли бійців та командирів, які вже стали легендами. Крім того, до зйомок  фільму долучився Ахтем Сейтаблаєв".

Перший випуск програми "Хоробрі серця" буде присвячений артилеристам – чому їх називають Богами війни, якими видами артилерійської зброї вони забезпечують захист на передовій? Які способи ведення бою застосовують, та які винаходи допомагають артилеристам ефективно вісти бій? 

Дивіться перший випуск "Хоробрі серця. Артилеристи" у середу, 14 жовтня, о 16:25. Другий випуск у неділю, 18 жовтня, о 14:00.

Новини

Всі новини
Хтось йде на війну через патріотизм, когось туди може привести навіть кохання. Але причини – не головне. Головним є те, що безперестанна праця цих людей врятувала на фронті не одне життя. 
Без зброї у руках, проте незамінні у армії, вони, не покладаючи рук, віддаючи усі сили, рятують кожного дня десятки життів. Вони – медики, професійні або ж волонтери-добровольці. Вони – герої. 
У новому випуску "Хоробрі сердця" знайомлять з історіями героїв України – прикордонників, які під час війни стали живим щитом для обстрілів сепаратистів. 
Що таке танк і як їм користуватись добре знають герої сучасної війни, які твердою бронею стоять на захисті нашого спокою – танкісти. "Хоробрі серця", взявши камеру, вирушили в зону АТО – Волноваху – аби на власні очі побачити цих бравих хлопців.
На каналі 2+2 випуск програми "Хоробрі серця", присвячений українським танкістам.
У неділю, 22.05.2016, телеканал 2+2 покаже випуск Хоробрі серця, присвячений захисникам Савур-Могили.
Футбольні ультрас асоціювалися ще два роки тому лише з бійками, хуліганством і провокаціями. Але все змінилось восени 2013 – тоді ці учорашні футбольні бешкетники вийшли на українські Майдани на захист мирних людей, на захист своєї країни.
Одного разу вони дали присягу Україні, і залишилися вірними їй до кінця. Про мужність і людей, які не зрадили своїм цінностям і своїй країні – сьогодні у "Хоробрих серцях".
Дивитись більше