"Хоробрі серця" розкажуть про героїв Майдану

Хоробрі серця

Майдан. Два роки тому тут народжувалася нова Україна – сильна та незламна.

Українці вийшли боротися у самісіньке серце країни, бо усвідомили, що хочуть для себе кращого. Вони зрозуміли, що прийшов час уголос сказати про те, що країна зачекалася змін.

Мирна акція протесту студентів стала початком нової історії України - початком Євромайдану 30 листопада. Це була одна з багатьох ночей, які студенти провели на Майдані Незалежності. Вони були тут, бо не хотіли миритися з тим, як злочинний режим Януковича продає країну. Але навряд чи хтось уявляв, які методи у відповідь застосують тодішні правителі…

Українці переродилися за одну ніч. Щойно  поширилася новина про жорстоке побиття студентів на столичному Майдані Незалежності, тисячі  людей, не змовляючись, вийшли на акції протесту. З цього часу у свідомості кожного щось змінилося.

Українці нарешті забули про принцип "моя хата скраю" і стали піклуватися про тих, хто навколо. Всім було зрозуміло: просто так з Майдану не піде ніхто. І ця хвиля патріотизму та самопожертви надихала людей. Попри скрутну ситуацію, холод та небезпеку, українці робили геніальні речі.

Про звичайних людей, які перетворилися на героїв, бо щиро виборювали те, у що вірили – у новому випуску "Хоробрі серця. Майдан" у четвер, 26 листопада, о 20:20 на 2+2. 

Новини

Всі новини
Хтось йде на війну через патріотизм, когось туди може привести навіть кохання. Але причини – не головне. Головним є те, що безперестанна праця цих людей врятувала на фронті не одне життя. 
Без зброї у руках, проте незамінні у армії, вони, не покладаючи рук, віддаючи усі сили, рятують кожного дня десятки життів. Вони – медики, професійні або ж волонтери-добровольці. Вони – герої. 
У новому випуску "Хоробрі сердця" знайомлять з історіями героїв України – прикордонників, які під час війни стали живим щитом для обстрілів сепаратистів. 
Що таке танк і як їм користуватись добре знають герої сучасної війни, які твердою бронею стоять на захисті нашого спокою – танкісти. "Хоробрі серця", взявши камеру, вирушили в зону АТО – Волноваху – аби на власні очі побачити цих бравих хлопців.
На каналі 2+2 випуск програми "Хоробрі серця", присвячений українським танкістам.
У неділю, 22.05.2016, телеканал 2+2 покаже випуск Хоробрі серця, присвячений захисникам Савур-Могили.
Футбольні ультрас асоціювалися ще два роки тому лише з бійками, хуліганством і провокаціями. Але все змінилось восени 2013 – тоді ці учорашні футбольні бешкетники вийшли на українські Майдани на захист мирних людей, на захист своєї країни.
Одного разу вони дали присягу Україні, і залишилися вірними їй до кінця. Про мужність і людей, які не зрадили своїм цінностям і своїй країні – сьогодні у "Хоробрих серцях".
Дивитись більше