В Одесі відкрили піцерію, де військові та їхні близькі знаходять нове життя

Гроші

Заклад назвали Veterano Pizza…

В Одесі відкрили заклад, де весь колектив – це військовослужбовці України, їхні родичі та близькі люди. Власник «Veterano Pizza» Олександр запевняє – повторна соціалізація ветеранів і є головним завданням цього бізнесу. Завдяки піцерії колишні військові та їхні близькі знову звикають до відносно мирного життя у тилу.

«Однією з головних ідей створення піцерії було те, щоб ветерани могли зробити продукт, який матиме попит і вони могли довести самі собі, що вони дієздатні та можуть творити», – каже власник піцерії Олександр Голопателюк.

Олександр – діючий військовослужбовець, і для нього цей бізнес теж своєрідна реабілітація та відновлення. До того ж у ветеранському бізнесі цілком відчувається підтримка держави.

«Потрібно наголосити на спрощеній системі оподаткування. І сьогодні всі бізнесмени, якщо на спрощеній системі, вони мають певні пільги. Наприклад, підприємець третьої групи якщо раніше платив 5%, то зараз платить 2%, бо війна», - каже власник піцерії для ветеранів.

Подібніше – у сюжеті:

Читайте також:

Французька Полінезія асоціюється з ідилічними картинками: білосніжний пісок, пальми, що схиляються над бірюзовою водою, і повний спокій. Але …
28122025
Світ стоїть на порозі одного з найбільш енергетично потужних періодів десятиліття. Після року Змії, який зазвичай спонукає до роздумів та стратегічного планування, 2026-й вривається з динамікою, що не терпить зволікань.
Козаки не тільки били ворогів і захищали рідну землю, а й вміли влаштувати банкет, який міг позмагатися з королівськими прийомами...
Коли ми дивимося на сучасні Збройні Сили України, ми бачимо потужну машину. Але був час, коли все трималося на куртках-камуфляжах, будівельних касках і неймовірній внутрішній силі. 
27122025
Новий рік 2026 за східним календарем — це рік Червоного Вогняного Коня. Для українців цей період залишається часом незламності, тому головними критеріями святкового меню стають швидкість, енергонезалежність та використання локальних продуктів.