Українські кіборги в Бахмуті: солдат ЗСУ, отримавши три кульові поранення, зміг із товаришами захопити позиції ворога ВІДЕО

Гроші

Бахмут на сьогоднішній день найважча точка на карті бойових дій…

Росіяни ні на хвилину не припиняють спроб захопити Бахмут, але українські захисники стримують ворога всіма можливими силами. Вони щодня роблять справжні подвиги. Один із таких неймовірних боїв зняв дрон – тричі поранений український боєць зміг зі своїми товаришами майже голими руками захопити позиції окупантів у Бахмуті.

ЗСУ підійшли до лігва ворога, де загарбники влаштували їм засідку. Наші захисники помітили це тільки коли впритул підійшли до росіян.

«Він вийшов, і я зустрівся з ним очима. На ньому була українська каска. Я боявся, що це наш, якого росіяни взяли в полон», - згадує командир групи 71-ї окремої Єгерської бригади ДШВ СЗУ із позивним «Харків».

Проте вже за секунду український кіборг зрозумів, що перед ним ворог, коли дістав поранення у праву кисть. Те, що відбувалося далі – просто неймовірно. «Харків», незважаючи на поранення в руку, продовжив ближній бій, але отримав, здавалося б, летальний удар.

«Коли прилетіло в голову, то я подумав, що вже все» - зізнається командир.

Але «Харків» показав таку саму нелюдську стійкість, як і місто Харків. Солдат підвівся і продовжив бій. Що далі відбувалося і чим усе закінчилося – дивись у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше