Українські бойові медики затримали російського бійця зі «ШтормZ», який загубився після невдалого наступу рф

Гроші

Сталося це на Авдіївському напрямі фронту…

В одні з останніх днів на Авдіївському напрямі фронту сталося щось незвичайне. Російський боєць із підрозділу «Шторм Z» заблукав після невдалого наступу і вийшов просто на українські позиції, де якраз тривала евакуація наших поранених захисників. Горе-вояку затримали українські медики. За їхніми словами, вони натрапили на заблудлого російського військового, який стояв на дорозі.

«Ніч. Не видно хто перед нами. Запитуємо, звідки, а він відповідає, що зі «Шторму». Ми подумали, що таких у нас немає. Запитуємо, куди йдеш? Він російською відповідає, що йде у бік мосту. Тут ми зрозуміли, що щось не так, підійшли ближче, а коли побачили білу пов'язку на його руці, то все зрозуміли», - згадує водій евакуаційного медавтомобіля з позивним «Дід».

За кілька секунд, як у голлівудських фільмах, медики знезброїли російського бійця. Затриманий виявився мобілізованим із позивним «Малой», а звати його Ванею. Після допиту з'ясувалося, що він загубився після невдалого наступу російських військ та шукав дорогу до своїх. Українські медики передали його контррозвідці, сподіваючись на обмін на українських захисників, які перебувають у російському полоні.

Читай також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше