Українські артисти потрапили до списку санкцій РНБО: відповідний указ підписав Володимир Зеленський

Гроші

До списку потрапили 2507 фізичних та 1374 юрособи росії…

Санкційний список РНБО запрацював: відповідний указ підписав Президент України Володимир Зеленський. До списку потрапили 2507 фізичних та 1374 юрособи.

«Держава-терорист заплатить за свій терор ізоляцією, деградацією та активами – як державних так і квазі-приватних осіб, які пов’язані з цим російським режимом», - сказав у своєму зверненні Володимир Зеленський.

У цьому списку опинилися найбільші системоутворюючі компанії, банки, підприємства енергетичної, видобувної та комунікаційної сфери. Так до переліку потрапили:

  • TATNEFT
  • TATOIL
  • Лукойл
  • Альфа Банк
  • Всі компанії, пов'язані зі Ощадбанком та ВТБ банком

«Вони не малі. Я їх оцінював, з урахуванням, наприклад, Альфа-Банку, десь у районі півтора два мільярди доларів. А якщо пошукати ще глибше, то можна вийти на цифру близько 3-4 мільярдів. А після перемоги України акції та ціни подібних бізнесів суттєво зростуть. І тоді можна говорити про 5-6, а можливо через кілька років і 10 мільярдів доларів», - говорить доктор економічних наук Олександр Савченко.

Крім великих компаній, санкції не оминули і приватних осіб, таких як: Роман Абрамович, Михайло Фрідман, Аркадій Ротенберг, Володимир Лісін, Сулейман Керімов. Само собою до списку потрапили і кремлівські пропагандисти, діячі культури та відомі зрадники України такі як: Регіна Тодоренко, Ані Лорак, Таїсія Повалій, Ганна Сєдакова, Сніжана Єгорова та Оксана Марченко. Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше