Удар у відповідь: Україна вимагає позбавити російську шаблістку Анну Смирнову нейтрального статусу

Гроші

Анна Смирнова відкрито демонструє свою підтримку російської армії…

Поєдинок між українською фехтувальницею Ольгою Харлан та росіянкою Анною Смирновою, яка виступала на чемпіонаті світу з фехтування під нейтральним статусом, зі світу спорту переходить у реальний. Нагадаємо, що через відмову Ольги потиснути руку представниці країни-агресорки, яка знищує мирні міста України, нашу спортсменку за скаргою Смирнової дискваліфікували зі змагань. Але згодом рішення скасували та повернули на чемпіонат. І тепер у відповідь на заяву росіянки федерація фехтування України зробила свою заяву про те, що вимагає позбавити Анну Смирнову нейтрального статусу.

«Ми звернулася до Міжнародної федерації фехтування (FIE) з вимогою виключити російську шаблістку Анну Смирнову зі списку нейтральних спортсменів через невідповідність останньої цьому статусу та негайно усунути її від участі у змаганнях під егідою FIE. – повідомили на сторінці національної федерації фехтування України у соціальних мережах. – У своєму Instagram Анна Смирнова відкрито демонструє свою вербальну та невербальну підтримку російської армії, яка є символом та реалізатором агресії проти України, що свідчить про те, що вона аж ніяк не нейтральна спортсменка і ніколи не була такою».

Крім того, як розповіла в одному з випусків своєї програми російська пропагандистка Ольга Скабеєва, брат фехтувальниці Анни Смирнової зараз служить у цій самій російській армії. Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше