Троє керівників американської розвідки повідомили, що путін знову лікується від онкології

Гроші

Немає жодних сумнівів, що у диктатора – рак…

Днями ми розповідали про те, навіщо охоронець путіна збирає його екскременти в кишеню свого піджака Нині ще раз підтвердимо факт, що невмирущий лідер росії – важкохворий. Нині його час підходить до завершення.

Вперше про хвороби путіна стало відомо із самих звичайних слухів. З кожним разом деякі деталі звертали на себе все більше уваги, котрі не залишилися непоміченими розвідкою та журналістами-розслідувачами.

Так, американський кінорежисер Олівер Стоун не раз говорив: «У путіна був рак, і, я думаю, він переміг його». У 2017 році Стоун презентував свій документальний фільм про путіна, і в режисера були вже тоді якісь докази цього факту.

Нещодавно видання «News Week» заявило, що одразу троє керівників американської розвідки повідомили, що путін знову лікується від онкології. Розвідка ретельно слідкує за здоров’ям президента рф вже давно. Путін постійно перебуває з величезною кількістю медиків. Ні у кого вже давно немає сумнівів, що він хворий на рак.

Оскільки розвідка усього світу попереджала про початок війни ще до її початку, а тепер вони попереджають про рецидив онкології кремлівського диктатора, то ймовірність, що «справа пахне смаженим» – висока! Більше про операції головного терориста сьогодення – у сюжеті програми «Гроші»

Loading...

Дивися також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше