Точність та ефективність: італійські гаубиці змінюють перебіг бойових дій в Україні

Гроші

Артилерійські системи відіграють важливу роль у війні…

А в Україні зараз артилерійські системи мають значний вплив на наслідки окремих битв. Вони не тільки можуть забезпечити інтенсивний і довготривалий вогонь по великих територіях, але завдати серйозних втрат противнику. А проріджувати ряди російських терористів із якісних гармат у рази приємніше, кажуть бійці нещодавно сформованої штурмової бригади на Донеччині. Ведуть вогонь солдати з гаубиці італійського виробництва.

«Особливість більшості НАТОвських гаубиць, які нам дають, у тому, що вони точніші, ніж ті, що залишилися від «совка» (Радянського союзу)», - каже військовослужбовець ЗСУ Олексій.

Крім того, артилерійські системи допомагають руйнувати важливі військові об'єкти і надають вогневу підтримку військам, що наступають, знищуючи оборонні позиції противника і створюючи сприятливі умови для прориву фронту.

А взагалі, тішаться солдати будь-якому новому озброєнню, адже воно допомагає наблизити перемогу.

«Будь-які нові боєприпаси – це для нас чудово, це необхідно – каже Олексій – Якщо Захід турбується про жертви серед мирного населення, то можу сказати, що ми не маємо таких жертв від нашого вогню. Ми не стріляємо там, де існує хоч невеликий ризик потрапити до наших громадян».

Кадри того, як ЗСУ успішно знищує італійськими гаубицями російського ворога, дивіться у відео:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше