Тіньовий кінопрокат у рф: росіяни вкрали український мультфільм «Мавка. Лісова пісня»

Гроші

Окупанти називають це «досеансним обслуговуванням»…

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 з ринку рф вийшли такі найбільші голлівудські кіностудії як: The Walt Disney Company, Warner Bros, Sony і Paramount Pictures, а також – Universal Pictures. Ось тільки росіянам на це начхати, бо вони як крали, так і продовжують це робити, незаконно завантажуючи фільми через торренти.

Дійшло навіть до українського анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня», який показують під час так званого досеансного обслуговування перед таким самим вкраденим мультфільмом «Брати Супер Маріо».

«Мавка стала частиною нової схеми тіньового прокату у росії. Вони продають квитки на один фільм, але показують інший та називають це досеансним обслуговуванням. Але анонси показів нашого фільму – муляж, адже країна-терорист не має доступу до нашого мультфільму і тим більше – прав на його дистрибуцію. Але для нецивілізованої країни правил та законів не існує. Краде і у нас, і у Голлівуду», - прокоментувала команда творців мультфільму «Мавка. Лісова пісня».

Більше того, більшість членів знімальної групи, які закінчили роботу над мультфільмом вже під час великої війни, пережили російську окупацію. Що вони розповіли – дивіться у відео:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше