Татова «радість»: дочка пропагандиста соловйова відкрито виступає проти війни

Гроші

32-річна Катерина Соловйова живе в москві і грає в групі «The Blueztocking»…

Важко повірити, але в сім'ї кремлівського пропагандиста володимира соловйова, який так затято закликає вбивати українців, є ті, хто виступає проти війни. Окрім сина-моделі, що тусується в Лондоні, який нещодавно потрапив у скандал, у продажного журналіста є дочка – 32-річна Катерина Соловйова. Жінка живе у Москві і відкрито виступає проти війни. Вона грає в групі The Blueztocking, як бас-гітаристка Кет. Група виступає проти війни.

«Троянди червоні, фіалки сині, а війна – це завжди біль, жах і смерть, причому абсолютно необов'язкові», - таке повідомлення було написано в соціальній мережі «The Blueztocking».

Проте проти війни неодноразово висловлювалася і сама дочка соловйова:

«Одне знаю точно – мистецтво дає сили боротися із пітьмою. Всі наші концерти і вся діяльність у принципі завжди була, є і буде антивоєнною».

Крім того, Катерина Соловйова ставить феміністські спектаклі, які явно не схвалює нинішня диктатура росії.

«Скажу чесно – подальша доля вистави невідома. Практично неможливо передбачити, чи прирівнюють фемінізм до екстремізму», - написала у себе в соцмережах 32-річна дочка пропагандиста соловйова Катерина.

Цікаво, чому її ще не посадили? До речі, доля «іноагентки» в росії через тролінг українців може чекати і співаку Ані Лорак! Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше