Стояв у черзі на утилізацію в Україні: в росії брила снігу з льодом вбила чоловіка під військкоматом

Гроші

Але варто зазначити, що незабаром Ванькам не доведеться навіть ходити у військкомат…

Навіть природа виступає проти того, щоб російський лапоть ступав на українські землі і всіма силами бореться з цим явищем під назвою «російський солдат». Так днями, у підмосковних Люберцях, величезна брила снігу з льодом впала на людей, які стояли в черзі до... військкомату! У результаті – четверо росіян постраждали та були госпіталізовані. Згодом стало відомо, що один із постраждалих них помер у лікарні, а ще один – у вкрай тяжкому стані.

Але варто зазначити, що незабаром в росії Ванькам не доведеться навіть ходити до військкомату, адже російський диктатор доручив розпочати процес призову громадян на військовий облік з використанням єдиного реєстру військовозобов'язаних та електронних повісток. Тобто тепер в росії стати на облік можна без особистої явки. Направлена в електронній формі повістка буде вважатися врученою після закінчення семи днів з дати її публікації в реєстрі.

А поки російські солдати готуються їхати на утилізацію, російські мільярди готують передати Україні. Подробиці – у сюжеті:

Читай також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше