Сайт із номерами кремлівських чиновників: українські пранкери доводять до сказу російську еліту

Гроші

Телефонний тролінг вийшов на новий рівень…

Телефонний тролінг вийшов новий рівень. Після початку повномасштабного вторгнення росії 24 лютого на захист України стали не лише ЗСУ та ТРО, а й прості IT-шники, інтернет-блогери та навіть пранкери. Умільці створили сайт, де кожен може зателефонувати кремлівським чиновникам. Таким чином, українці доводять до сказу окупантів.

Як зазначено на сайті, розробники зібрали тисячі телефонних номерів, співробітників держдуми росії, міністерств оборони та економічного розвитку, а також високопоставлених політиків з росії. Натиснувши на одну кнопку, програма автоматично зв'язує два випадкові кремлівські абоненти один з одним і ті починають з'ясовувати хто кому і навіщо зателефонував.

«Якщо зайняти двох ворожих дипломатів розбираннями, хто і кому зателефонував, то вони витрачають час. Відповідно, замість того, щоб виконувати свою роботу – вони втрачають час на підготовку чи вирішення якихось важливих питань. – прокоментував ідею телефонного тероризму директор з технологій GlobalLogic Орхан Гасімов - Ці чиновники сидять у кабінетах і почуваються в безпеці - у їхній бік кулі не летять, їх ніхто не може дістати. А після цих дзвінків приходить усвідомлення, що дістати можна будь-кого. І це дуже діє психологічно».

Таким чином, пранкери вносять хаус у московську політичну та військову машину російської держави. Подробиці - у відео: 

Loading...

Слава Україні!

Читайте також:

Традиції української кухні – це не лише рецепти, а спосіб життя, який передавався з покоління в покоління…
26122025
Кінець грудня — час, коли організм відверто просить паузу. Без зайвих роздумів, без складних сенсів, але з емоцією, драйвом і перевіреними історіями. 
Уявіть, що ви стоїте перед стіною, яка пам’ятає Київ ще до монгольської навали. Поки туристи штурмують популярні локації, справжній скарб ховається у затінку дерев.
На фронті кулінарія – не просто справа смаку…
Морозиво – це не просто солодке задоволення, а частина української гастрономічної історії...