«Русскій мір» не спрацював, тепер буде «СРСР»: путін готує новий наступ у новому році з новою ідеєю

Гроші

Цього разу під прицілом опинилося Придністров'я, Молдова...

Незважаючи на всі невдачі, які зазнає росія у війні, яку розпочала в Україні, путін не відмовився від своєї ідеї відтворення СРСР і готує нові посягання на сусідню суверенну державу – Молдову. Про цю загрозу повідомив голова молдавської служби інформаційної безпеки Олександр Мустяце:

«Що буде далі в їхньому намірі щодо Кишинева? Ми можемо обговорювати – це реальний та дуже високий ризик».

За його словами, на даний момент питання зовсім не в тому, чи піде на це росія, адже ймовірність цього висока і це всім зрозуміло, скоріше це питання часу. Найімовірніше, наступ росії може відбутися вже у новому році.

«Питання – коли та які умови потрібно виконати для цього путіну. Це: мобілізувати армію не 200 тисяч людей, а набагато більше. Тобто росіянам слід підготуватися до того, що їхній президент якось намагатиметься за рахунок їхніх життів реалізувати їхні фантазії та атакувати Молдову з півночі, тобто через територію України. Кремль зараз просуватиме для російського народу ідею відтворення Радянського Союзу чи якісь інші, тому що попередня дугінська ідея з «русскім міром» не спрацювала, вона стала нікому не цікавою», – вважає військовий експерт Михайло Притула.

Якою саме буде чергова ідея російських божевільних, невідомо, проте зрозуміло одне – реалізація плану путіна щодо наступу на Молдову безпосередньо залежить від результатів війни в Україні. Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше