Російський пілот, який перегнав в Україну гелікоптер Мі-8, розповів про мотиви свого рішення

Гроші

Також він закликав інших пілотів росії наслідувати його приклад…

У нещодавньому інтерв'ю для українського документального фільму «Збиті льотчики росії» від Міністерства оборони України російський льотчик Максим Кузьмінов розкрив мотивацію свого рішення перегнати гелікоптер Мі-8 в Україну. Крім того, він закликав інших пілотів росії наслідувати його приклад, підкресливши, що вони про це не пошкодують:

«Я зв'язався із представником розвідки України. Пояснив їм свою ситуацію, на що мені запропонували варіант перегнати літак та залишитись в країні. Мені гарантували безпеку, нові документи та грошову компенсацію. Обговоривши всі деталі, ми почали планувати безпосередньо мій переліт».

Російський льотчик Максим Кузьмінов вважає, що повномасштабна військова агресія росії в Україні та військові злочини, які скоюють російські солдати, це ні що інше, як геноцид українського народу.

«Правда вона ось тут – в Україні немає жодних фашистів та нацистів. Мені дуже прикро за те, що зараз відбувається: вбивство, сльози, кров, один одного люди вбивають. Те, що зараз відбувається – це просто геноцид українського народу, та й російського теж. Основа мого вчинку в тому, що я не бажаю сприяти цьому. Я чудово знаю, чим це закінчиться – Україна однозначно переможе у цій війні», - каже російський льотчик Максим Кузьмінов.

Подробиці – у сюжеті:

Читай також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше