Російські еліти визнають провал цілей війни в Україні та хочуть її швидкого закінчення

Гроші

Про це заявило видання Bloomberg, посилаючись на свої джерела у кремлі…

Провал цілей так званої «СВО» визнають вже й у російських елітах. Як вдалося дізнатися виданню Bloomberg, представникам політичної та ділової еліти Росії не подобається те, що відбувається: вони втомилися від війни і хочуть, щоб вона швидше закінчилася, але сумніваються, що путін на це піде.

Семеро людей, які знають про ситуацію в кремлі, анонімно розповіли журналістам компанії, що навіть багато хто з тих, хто бажає поразки Україні, розглядає можливість заморожування конфлікту, як найкращий вихід для себе та росії. На їхню думку, для цього варто пізніше цього року провести переговори, які б дозволили путіну оголосити «піррову перемогу», зберігши за росією деякі захоплені територій.

А для того, щоб реалізувати свої ідеї, верхівка росії починає потихеньку, через своїх пропагандистів тестувати їх, тобто дивитися на реакцію громадськості – чи будуть вони прийняті в штики чи навпаки, їм будуть аплодувати і говорити «які чудові ідеї». Російська влада розглядає варіанти, які можуть не влаштувати цю z-громадськість.

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше