Рейкова війна в росії: невже всередині рф з'явився партизанський рух

Гроші

Молодь, не бажаючи їхати на війну в Україну, почала влаштовувати…

Схоже, що громадяни рф починають усвідомлювати, що за дії свого кривавого диктатора їм доведеться розплачуватися довгі роки. За війну, яку він розв'язав в Україні, нестиме відповідальність 140-мільйонний народ росії. І тому громадські протести переросли у справжні партизанські рухи всередині рф.

Молодь, не бажаючи їхати на війну в Україну у вигляді гарматного м'яса, почала влаштовувати підпали військкоматів по всій країні. Пізніше російські партизани, наслідуючи приклад білорусів, розгорнули на території росії рейкову війну.

«Нарешті у росії офіційно оголосили про створення партизанського руху. - каже військовий експерт Олег Жданов - У рф з'явилася організація, яка називається «бойова організація анархо-комуністів» (БОАК). Вони виклали до мережі відеозвернення, у якому взяли на себе відповідальність за всі диверсії, що відбуваються на території рф».

Хочеться вірити і сподіватися на те, що партизанський рух – не черговий пропагандистський проект кремля та запоребриком справді залишилися ще відважні люди, які готові боротися проти системи. Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше