Ректор-будівельник: чому територію НАУ планують забудувати житловими комплексами

Гроші

Незаконне будівництво на території триває більше 12 років…

Забудувати територію Національного авіаційного університету – такий резонансний дозвіл Державна архітектурно-будівельна інспекція видала в останній день свого існування, 14 вересня. Під забудову обрали занедбану ділянку, яку систематично не доглядали роками. Таким чином керівництво НАУ, в особі ректора Максима Луцького, намагалося підготувати її для майбутнього будівництва.

Екс-регіонал Максим Луцький вже не вперше при керівній посаді у НАУ. З 2008 року він був проректором і саме тоді розпочав свою незаконну будівельну діяльність на території університету: так над НАУ виросли декілька житлових комплексів. І коли Луцького обрали ректором на початку 2021 року, він одразу взявся за «велике будівництво» на території, «яка нікому не потрібна».

Що планує побудувати Луцький на місці парку та спортивного майданчика університету? Чому ректор ховається від Державної інспекції архітектури та містобудування? Що про ректора-будівельника розповідають студенти та викладачі – дивись у сюжеті програми «Гроші» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Більше сюжетів – у проєкті телеканалу 2+2 «Гроші», щопонеділка, о 19:30. Не пропусти!

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше