«Путін просить миру»: високопоставлений кремлівський чиновник таємно звернувся до Заходу

Гроші

Про успіхи на війні в Україні для своїх громадян росія може розповідати що завгодно, але...

Про успіхи на війні в Україні для своїх громадян росія може розповідати що завгодно, але дірка у бюджеті 900 мільярдів замість профіциту, безробіття, цілі галузі промисловості та копалин, які йдуть під ніж, повна міжнародна ізоляція та перспективи опинитися через рік у рейтингу між Зімбабве та Еритреєю, говорять про зворотні досягнення росії.

Ясна річ, що такі далеко не райдужні перспективи не дуже влаштовують мешканців кремля та російських товстосумів. Тому, мабуть, вони шукають шляхів вирішення конфлікту з Україною. За інформацією жовтого видання Mirror, яку, швидше за все, спеціально злили спецслужби, один із високопосадовців із кремля, ім'я якого не розголошується, всупереч волі путіна, приїхав до Європи, щоб вмовити всіх допомогти уникнути неминучої світової ганьби росії:

«Вчора ввечері було заявлено, що високопоставлений кремлівський чиновник таємно звернувся до Заходу, щоб допомогти покласти край вторгненню в Україну. Кажуть, що таємний член еліти путіна показав, що кремль у паніці і відчайдушно потребує припинення кривавої війни».

Але це блеф російських спецслужб – сам диктатор цих гінців і шле.

«Путін просить миру. Поки що ще не пощади, але вже дуже наполегливо просить миру. Це його відчайдушне прохання проходить червоною ниткою через усі найважливіші політичні події останніх днів, але й передусім зустріч Ердогана та путіна в Сочі. Ну ми знаємо, що під час зернових переговорів у Стамбулі російська сторона наполегливо намагалася включити до пакету угод і припинення вогню, принаймні, в районі Херсона. Вона очевидно боїться українського контрнаступу. Основним завданням путіна сьогодні є використання всієї своєї агентури на заході, всього свого впливу, усіх своїх політичних комбінацій, погроз, шантажу. Все це показує наскільки відчайдушно путін потребує перемир'я», - вважає публіцист Андрій Піонтковський.

Подробиці – у сюжеті:

Дивіться також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше