Програма «Гроші» повертається в ефір каналу 2+2 з новим сезоном

Гроші

Ще більше журналістських розслідувань, резонансних викриттів хабарників і аферистів...

Сьогодні, 24 січня, о 19:25 на каналі 2+2 відбудеться прем’єра нового сезону програми журналістських розслідувань «Гроші» з ведучим Сергієм Мальнєвим. У першому випуску глядачі дізнаються, як кредитори-аферисти ошукують українців на сотні тисяч гривень, хто з чиновників відбирає квартири у Херсоні та з яким розмахом народні обранці провели новорічну відпустку.

Щороку тисячі українців звертаються до фірм, які видають миттєві і нібито дуже вигідні кредити. У позичальників не вимагають ні довідок з роботи, ні підписів, проте за привабливими умовами насправді приховується афера на десятки тисяч. Отримавши невелику суму, позичальник опиняється у борговій ямі, яка щодня збільшується. Реальні історії українців, які потрапили на гачок кредитних шахраїв, подробиці схеми і поради, як вберегти себе від дій злочинних фірм, — у новому випуску програми «Гроші».

А також розслідування шокуючої афери у Херсоні, де чиновники відібрали квартиру у громадянина Британії, який придбав її за величезні кошти. Хто з місцевої влади провертає схеми з нерухомістю, чи є ще жертви квартирних шахраїв і чому ділки досі непокарані, дізнавалися журналісти «Грошей».

Крім того, глядачі каналу 2+2 побачать рейтинг найбагатших топ-чиновників України та дізнаються, хто з них заробляє більше, ніж президент. Журналісти «Грошей» розкажуть, скільки витратили на свій відпочинок народні депутати, хто провів новорічні канікули на розкішних курортах та островах, і кому не шкода сотні тисяч на відпустку.

Ще більше журналістських розслідувань, резонансних викриттів хабарників і аферистів, а також подробиці найзухваліших шахрайських схем — у новому сезоні програми «Гроші» з 24 січня о 19:25 на телеканалі 2+2.

Loading...

Дивися також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше