Прогнози військових експертів: чого чекати від російсько-української війни 2022 восени та взимку?

Гроші

Наступні кілька місяців можуть стати переломними у війні України проти росії…

За заявою головного управління розвідки МО України, кілька наступних місяців можуть стати переломними у війні України проти росії. Більше того, вони будуть не найкращими для рашистів. За прогнозами аналітиків, у вересні та жовтні відбудуться одні з найсерйозніших зіткнень цього року і перевага буде саме на боці України.

Щодо активності бойових дій, то вона піде на спад у середині листопада через погану погоду. Але тут важливо розуміти, що в зимові морози перестане працювати тільки тактика росії: атакувати українські позиції наскоком по болотах вкрай неефективно. А ось стріляти умовними HIMARS по тилах та зосередженнях ніхто не заважає.

«Ми чудово розуміємо, де ми можемо ефективно використовувати своє озброєння, забезпечити перекидання особового складу, як це можна буде зробити та розуміємо. А також – де і як ми можемо тиснути на супротивника – це: насамперед бити його по тилах, мінімізувати можливості перекидання особового складу та матеріально-технічного забезпечення. Примушуватимемо їх робити дії для того, щоб вони відступали з тих територій, які вони окупували», - каже член експертної ради Центру вивчення армії Антон Міхненко.

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше