Про дипломатію та політику говорити нема з ким: Україна змінила план деокупації Криму

Гроші

Про це повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов...

«Стратегія деокупації Криму – час нової редакції» – так про зміни плану звільнення українського півострова від росіян повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов у своїх соціальних мережах. Нагадаємо, що у 2021 році на сайті Президента України з'явився указ від 24 березня про повернення півострова, в якому основним розглядався політико-дипломатичний шлях.

«Йшлося про проведення переговорів у тих форматах, які існували на той момент, залучення різних міжнародних майданчиків (кримська платформа), посилення роботи безпосередньо на підконтрольних Україні територіях з погляду тих громадян України, які були змушені виїхати з окупованого Криму», - каже політолог Ігор Рейтерович.

Однак, повномасштабне вторгнення росії на нашу територію все змінило і стало зрозуміло, що про дипломатію та політику говорити нема з ким. Тому уряд України вніс зміни до плану деокупації АР Крим, які також дали сигнал і союзникам України.

«Україна робить заяву, що ми не розглядаємо зараз жодних інших умов, попередніх, закінчення війни окрім повернення до кордонів 1991 року і вони, звичайно, включають у тому числі й Кримський півострів», - каже політолог Ігор Рейтерович.

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше