Президентство, новий заколот чи смерть: яке майбутнє чекає на колишнього кухаря путіна пригожина?

Гроші

Може його похід на кремль був першою передвиборчою кампанією?

Майже два місяці тому засновник ПВК «вагнер» та колишній кухар путіна євгеній пригожин вирішив піти на москву та влаштувати у росії військовий переворот. Тоді пригожин показав, що бункерний слабкий, а трон під ним хитається.

«Найголовніше і найстрашніше для путіна, що ми побачили, - це те, що його не вийшла захищати жодна людина. А нам же постійно говорять якісь соціологи та політологи, що у чинного президента росії 82% підтримки серед населення, – каже колишній співробітник кгб та служби зовнішньої розвідки росії Сергій Жирнов. – Але найголовніше інше – путін має іграшку під назвою «єдина росія», де формально є мільйон членів і неформально – 10 мільйонів співчуваючих, і всі вони теж не вийшли на вулицю».

Багато хто говорить, що якби пригожин балотувався у президенти росії, то мав би дуже великий шанс на перемогу, і що його похід на кремль був першою передвиборчою кампанією. Але найдивовижніше, що в країні, де строк можна отримати за найменшу критику чинної влади, засновник ПВК «вагенр» за свій заколот відбувся легким переляком і висилкою на кілька днів до білорусі. Невже таку кричущу неповагу до себе, путін просто пробачив своєму колишньому кухареві? Швидше за все, ні в чому ми скоро самі зможемо переконатися.

«Якби я був на його місці, то стежив би за своїм меню. Але, жарти убік. Я не думаю, що хтось із нас знає напевно, що чекає на нього у майбутньому», - сказав президент США Джо Байден.

«Ми є свідками дуже складного танцю у виконанні путіна. Він із тих, хто вважає, що помста – це страва, яку краще подавати холодною. За моїм досвідом, путін – майстер віртуозної помсти і я здивуюся, якщо пригожин уникне відплати», - говорить директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс.

Подробиці – у сюжеті:

Читай також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше